4 kārtu krēmsiera pudiņš ar riekstiem

Kas nepieciešams?

  • Glāze miltu
  • Sasmalcināti rieksti pēc Jūsu izvēles – 120g
  • Margarīns – 120g
  • Glāze Filadelfijas siera
  • Glāze pūdercukura
  • Putukrējums – 230g
  • Pudiņa pulveris (garša pēc Jūsu izvēles) – 200g
  • Piens – 700ml

Kas jādara?

  1. Uzsildīt pannu līdz 180C°.
  2. Sajauc kopā miltus, smalcinātos riekstus un izkausētu margarīnu. Ieklāj sajaukto masu aptuveni 30 x 20 cm izmēra pannā. Cep 10-15 minūtes.
  3. Atstāj atdzist. Sajauc Filadelfijas sieru, pūdercukuru un 1 glāzi putukrējuma.  Klāj maisījumu kā otro kārtu. Sajauc pudiņa pulveri un pienu un klāj kā 3. kārtu.
  4. Atdzesē. Apklāj ar atlikušo putukrējumu. Var apbārstīt ar apceptām kokosrieksta skaidiņām.

Lai labi garšo!