4 kārtu krēmsiera pudiņš ar riekstiem
Kas nepieciešams?
- Glāze miltu
- Sasmalcināti rieksti pēc Jūsu izvēles – 120g
- Margarīns – 120g
- Glāze Filadelfijas siera
- Glāze pūdercukura
- Putukrējums – 230g
- Pudiņa pulveris (garša pēc Jūsu izvēles) – 200g
- Piens – 700ml
Kas jādara?
- Uzsildīt pannu līdz 180C°.
- Sajauc kopā miltus, smalcinātos riekstus un izkausētu margarīnu. Ieklāj sajaukto masu aptuveni 30 x 20 cm izmēra pannā. Cep 10-15 minūtes.
- Atstāj atdzist. Sajauc Filadelfijas sieru, pūdercukuru un 1 glāzi putukrējuma. Klāj maisījumu kā otro kārtu. Sajauc pudiņa pulveri un pienu un klāj kā 3. kārtu.
- Atdzesē. Apklāj ar atlikušo putukrējumu. Var apbārstīt ar apceptām kokosrieksta skaidiņām.
Lai labi garšo!