Auzu banānu cepumi
Kas nepieciešamas?
Obligātās sastāvdaļas
- Nogatavojušies banāni – 2
- Auzu pārslas – 1 glāze
- Rapšu eļļa
Papildus
- Medus vai sīrups pēc izvēles
- Kanēlis
Kas jādara?
- Sajauc kopā banānus ar auzu pārslām. Kārtīgi saspaida un izmīca mīklu.
- Ieeļļo cepampannu vai arī pievieno cepumiem ēdamkaroti kokosriekstu eļļas.
- Izveido bumbiņas, uzliek uz plātnes un saplacina. Uzber čut čut kanēli uz katra cepumiņa.
- Papildus var pārliet pāri kādu sīrupu vai medu katram cepumiņam.
- Cep ~180 grādos līdz cepumi zeltaini brūni. Atstāj atdzist, lai tie mazliet sacietē.
Lai labi garšo!
Autore: Annija Apsīte