Auzu banānu cepumi

Kas nepieciešamas?

Obligātās sastāvdaļas

  • Nogatavojušies banāni – 2
  • Auzu pārslas – 1 glāze
  • Rapšu eļļa

Papildus

  • Medus vai sīrups pēc izvēles
  • Kanēlis

Kas jādara?

  1. Sajauc kopā banānus ar auzu pārslām. Kārtīgi saspaida un izmīca mīklu.
  2. Ieeļļo cepampannu vai arī pievieno cepumiem ēdamkaroti kokosriekstu eļļas.
  3. Izveido bumbiņas, uzliek uz plātnes un saplacina. Uzber čut čut kanēli uz katra cepumiņa.
  4. Papildus var pārliet pāri kādu sīrupu vai medu katram cepumiņam.
  5. Cep ~180 grādos līdz cepumi zeltaini brūni. Atstāj atdzist, lai tie mazliet sacietē.

Lai labi garšo!

Autore: Annija Apsīte