Zaļie salāti ar eļļu

Kas nepieciešams?

(1 porcija)

  • Heress etiķis – 2 tējk.
  • Jūras sāls – 1/4 tējk.
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Dijon sinepes – 1/2 tējkarote
  • Ķiploka daiviņa, maza, sasmalcināta
  • Rapšu eļļa – 60ml
  • Zaļie salāti – 210g

Kas jādara?

  1. Sajauc kopā etiķi, sāli, piparus, sinepes un ķiploku.
  2. Lēnām pievieno rapšu eļļu, nepārtraukti maisot līdz panākta teju viendabīga masa.
  3. Pievieno zaļajiem salātiem un maisa līdz salāti kārtīgi noklāti ar garšvielu maisījumu. Pēc garšas pievieno melnos piparus.

Lai labi garšo!